torsdag den 11. april 2013

Fine stofkæder til babys seng

Vi har fået de fineste stof pyntekæder til baby's seng eller andre steder, hvor man ønsker at sprede lidt hygge. Stof kæderne er fra franske Annabell Kern og fås i 2 farvevarianter. Det er en tyk snor med små fyldte figurer (fx. kanin, sky, blad, pære, æble)  i forskellig stoffer (bl.a. i Liberty) Prisen er 299,- 
 
Annabel Kern står også bag de skønne musik pærer i stof (33cmx17cm) , afhængig af farven spiller den indsyede spilledåse enten "La vie en rose" eller "Blowing in the wind" (349,- kr).
 


af Lotte6 kommentarer:

 1. Hejsa

  Kan man købe pyntekæderne på jeres Web shop?
  Synes ikke jeg kan finde dem derinde.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  De kommer på i løbet af ugen, men hvis du ikke kan vente sender du bare en mail på mail@enula9.dk så finder vi ud af det der : )
  Kh Anne Sophie

  SvarSlet
 3. Dejligt :-)
  Jeg er herinde hver dag og tjekke, så kan godt vente til den er på.
  Tænker at bruge den som barnevogns-ranke - eller den for lang til det?

  SvarSlet
 4. Super :-)
  Er den kommet på jeres shop? Synes ikke jeg kan finde den.. Og skal nemlig have mere med, så kan lige så godt lave en samlet bestilling :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kommer på meget snart, og ellers er du velkommen til at bestille boob ammetop (koster det samme) og bare skrive i kommentaren at du skal have kæden. Jeg har lige kigget på den og den er ret lang men du kan stadig sagtens bruge den som barnevognsranke. Men vi har den hængene langs siden af en seng så er en del længere end de 'almindelige' ranker : )

   Slet