tirsdag den 2. april 2013

Danske Tricotage og deres smukke økologiske kjoler

 
 
 
I denne måned sætter vi fokus på det danske mærke
 
Tricotage - organic cotton clothing.
 
Bag mærket Tricotage står design duoen Karin Bjørneboe og Ida Anesdatter Schmidt, begge passionerede designere med en lyst og evne til at kreere tøjkollektioner med smukke enkle easy-to-wear styles i den blødeste økologiske bomuld. Tøjet er ikke graviditets tøj, men det fungerer super godt OGSÅ til gravide maver, da det har dejlige bløde fald og snit. 

PSSST!  Hold øje med bloggen de næste par dage... en give-away konkurrence er på trapperne!
 
 

 
I enula 9 har vi i denne sæson både Sharon shirt-dress og den mere enkle T-shirt dress. Den løse T-shirt kjole fås i det fineste prik-agtige mønster i farven cream (599,-). Den er super fin og enkel med bare ben og en sandal (eller over et par tætte jeans inden vi kan vise ben!!) 
 

 
 

Skjorte-kjolen med skjulte tryk-knapper halvvej ned foran og med bindebælte er helt skøn, lidt retro-agtigt i sit snit og meget smuk på. Pga. knapperne i front er den super oplagt til amning! Skjortekjolen har vi både i cream og i midnight blue (699,-)


 
 Personligt kan jeg rigtig godt lide at flere at Tricotages styles ofte er gengangere - både i snit og i mønstret, blot i nye  farver hver sæson. Det betyder holdbarhed og omtanke for mig.
 
Hvis du vil vide mere om Tricotage kan du besøge dem i deres lille butik i Jægersborggade 15 på Nørrebro, hvor de også har et udvalg af andre design.
 
Af Lotte
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar