mandag den 16. april 2012

Coloba...gedigent dansk design

Coloba er navnet på en lille eksklusiv linje af økologiske ammepuder og lege- og hyggemadrasser til børn. Og det er 2 skønne danske kvinder, som står bag de lækre produkter. Konceptudvikler Elisabeth Snejbjerg og grafisk designer Signe Bak syntes nemlig, der manglede alternativer til blomstrede vattæpper og skummadrasser og startede derfor Coloba for et par år siden.

Meget tilbehør til børn har en kort levealder, inden det enten bliver gemt væk eller smidt ud. Colobas produkter lever længe, da de er multifunktionelle og af høj kvalitet. Samtidig forstyrrer det enkle design ikke indretningen, men fanger netop det nordiske hjems æstetik. Produkterne er giftfri og uden kemi, og alle de anvendte materialer lever op til de mest anerkendte standarder og mest kontrollerede certificeringer i verden.



Økologisk ammepude
Et af produkterne er den økologiske ammepude, som kan købes hos enula 9 (kr. 495,-) på Østerbro. Colobas ammepude er fyldt med økologiske speltskaller, som giver både mor og barn stabil og god støtte.  Ud over amning kan puden bruges som hoved- og nakkestøtte til barnet, når det ligger på skødet eller som siddestøtte, når det skal lære at sidde. Brug også puden under barnet, når det skal lære at ligge på maven.
Ammepuden er betrukket med en let aftagelig blød økologisk bomuld, som kan vaskes ved 60 grader og inderbetrækket er naturligvis også økologisk. 

Spelt er en urgammel kornsort, der stammer fra det gamle Egypten. Speltskallerne består af 90% kiselsyre, som er et mineral, der optages igennem huden og blandt andet stimulerer immunforsvaret. Samtidig er speltskallerne åndbare, så man undgår at børnene bliver ophedede og varme.

Coloba anvender kun speltskaller af meget høj og ekstra renset kvalitet fra en tysk leverandør, som løbende udtager prøver af speltskallerne for at sikre, at alt er i orden.



Skulle du ha fået lyst til at vide mere om Colobas produkter så tjek http://www.coloba.dk/ -og husk så også lige at tjekke deres skønne blog på http://www.kidsroom.dk/



Ingen kommentarer:

Send en kommentar