mandag den 27. februar 2012

Ferieberetning

Vi har haft en fantastisk tur til Egypten, det kan klart anbefales, specielt til børnfamiler. Vi rejste med Atlantis rejser, fløj med SAS, og boede på Hyatt Regency Sharm el Sheick. Hotellet var super lækkert, og var suverænt placeret på stranden som både havde eget koralrev og ryddet strand så børn selv kunne gå ud.
Billede 1: leg med grand fætter på stranden. Billede 2: Vores koralrev Billede 3: morgenmad på hotellet


Hotellet havde en super morgenmadsrestaurant som var inkluderet, hvor kokke lavede alt hjertet kunne begære. Masser af frisk frugt og juice, æg, pandekager, croissanter, og helt indtil kl 1030. Derudover havde de en suveræn thai restaurant som vi var nødt til at besøge 2 gange. Vi var kun inde i byen 2 gange, det er meget turistet, og gadesælgerne er meget overfusende hvilket ikke er så rart. Men vi fandt to gode restauranter som er anbefalingsværdige. Den ene hedder little buddha og lavede det mest fantastisk sushi til meget rimelige priser, og man fik en malebog og farver (billede 1). Den anden hed pomodoro og var en italiensk restaurant men virkelig lækker mad (billede 2), der ligges puslespil mens der ventes på maden.


Jeg kan klart anbefale Sharm el sheick hvis man vil slappe af og bare nyde solen og havet. Vejret kan være lidt uforudsigeligt i januar så man skal nok vente til midt februar. Vi havde sol og 25 grader hver dag, men ugen inden vi kom havde der været mange skyer og blæst.

Af Anne Sophie


Ingen kommentarer:

Send en kommentar