torsdag den 23. maj 2013

VIND skøndhedsbogen Yummy Mummy af Charlotte Torpegaard

KONKURRENCE

Jubiii... Så har du igen mulighed for at deltage i en skøn lille konkurrence.
Denne gang udlodder vi 2 stk signerede eksemplarer af bogen Yummy Mummy af Charlotte Torpegaard. Det eneste du skal gøre er at dele og like indlægget om konkurrencen her på Facebook.

 
Charlotte Torpegaard, der bl.a er modeekspert, beautyblogger og foredragsholder tager i bogen udgangspunkt i sin store viden indenfor mode og skøndhed og med baggrund i sin nylige graviditet, har hun på fineste vis skrevet en bog med skønne tips og ideer til krops-og skønhedspleje i tiden før, under og efter graviditeten.

MEN døm endenlig ikke bogen ude, hvis du ikke har en lille baby ved din side... eller én på vej! Der er nemlig også masser af tips at hente, hvis du døjer med pigmentforandringer (en af de største skønhedsudfordringer lige nu), er mere træt end godt er (hvem er ikke det), gerne vil vide, hvordan du holder din barm stram og din talje slank  og i det hele taget interesserer dig for, hvad der er i dine skønhedsprodukter.

Psst! Få et gratis kapitel af bogen Yummy Mummy tilsendt i din mail bakke idag! Besøg Charlottes blog ilovebeauty.dk eller gå direkte til Yummy Mummy

Vinderne bliver fundet næste fredag d. 31 maj og annonceret her på bloggen.

Af Lotte

1 kommentar:

  1. Done. Kunne bare være så lækkert med den bog der!! Og ret så tiltrængt :(

    SvarSlet