tirsdag den 20. november 2012

Bloom & Blossom... minimum ingrediens=maximum results





 Som de første og eneste i Danmark har vi fået mulighed for at forkæle de gravide (men også de ikke- gravide) danske kvinder med denne helt vidunderlige prisvindende kropsplejeserie.
Bag den engelske luksus kropsplejeserie, står kvinderne Julia Yule og Christina Moss. De har skabt Bloom & Blossom udfra behovet om en eksklusiv kropsplejeserie af højeste kvalitet til baseret på helt rene, naturlige og effektive ingredienser.
Deres filosofi er MINIMUM INGREDIENS = MAXIMUM RESULTS. Derfor indeholder alle deres produkter kun akkurat det antal ingredienser, som er nødvendig for at produktet virker... Dvs. alle ingredienser tjener et formål i produktet, og gør produkterne rigtig effektive. Og selvfølgelig er alle produkterne UDEN parabener, SLS, petrokemikalier, syntetisk parfume eller farvestoffer. 
Bloom&Blossom er prisvindende produkter
Tidligere på året blev Bloom & Blossom desuden kåret til vinder i den britiske Beauty Insiders Choice kategori "New Products".  En fornem blåstempling af det nye engelske produkt.
Den lille eksklusive linie af produkter spænder bredt med produkter til både gravide, nybagte mødre og babyer. Fra bl.a Rejuvenating Facial Spritz og Anti Stretch mark Oil til Gentle Scalp Oil og Nipple Balm. Priserne ligger fra 130,- til 250,- kr.
Hvis I vil vide mere om Bloom & Blossom så læs mere her eller følg med her på bloggen i den kommende tid, hvor vi vil introducere de enkelte produkter.

Af Lotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar