torsdag den 14. marts 2013

Mama tea hos enula 9


 

Vi er rigtig glade for endeligt at kunne præsentere jer for et lækkert nyt te mærke  i enula 9.


Mama Tea hedder det, og er 100% naturlige urte-teer, lavet med fokus på den gravide og ammende kvindes behov. Engelske Anna Louise Simpson er iværksætteren bag te-mærket, og hun har i samarbejde med en Master te blender og en medicinsk urte specialist produceret 5 unikke urtete'er til gravide og nybagte mødre. Urtete'erne har hver deres gode egenskaber med henblik på at hjælpe/afhjælpe nogle af de gener/behov, som opstår under og efter en graviditet. Vi har dem alle 5 i butikken og de koster 49,- kr for en box med 16 breve. Læs her hvad de hver især "kan gøre" for dig;

Morning Mama er en dejlig mild ingefær og kamille-te med citronmellisse og citrus.
Perfekt til nygravide og mod morgen kvalmen, men kan drikkes på alle tider af døgnet og alle 40 uger.
 
 
Cool Mama er et skønt alternativ til din daglige te/kaffe tår eller som din aften-te, da den med sit mix af  kamille og spearmint er dejlig beroligende. (Spearmint er blidere udgave af pebermynte og anvendes traditionelt mod fordøjelsesbesvær og halsbrand.) Det er også et fint alternativ til ingefær te mod graviditetskvalme. Kan drikkes alle 40 uger.
 
 
 
Glowing Mama er en skøn rooibos urtete sprængfyldt med antioxidanter. En all-round koffein-fri tilsat fine hvide hyldeblomster, echinacea blade og mælkebøtte. En rigtig immun-booster og god mod væskeophobninger. Velegnet hele gravditeten og til ammning.
 
 
Ready Mama er en dejlig frugtaktig urte-te, som du med fordel kan drikke fra +38 uger og ligeledes tage med på hospitalet.  Den er nemlig fyldt med bl.a hindbærblæde, hibiscus og morthewort, som alle er med til at styrke og forberede livmoderen på fødsel. Velegnet fra +38 uge og efter fødslen.
 
 
 
New Mama er en superlækker 100% naturlig amme urtete tilsat de tre velkendte mælkefremmende urter; nemlig fennikel, brændenælde og bukkehorn frø. Indeholder ligeledes citronmellisse (mod babyblues) og rødkløver (mod brystbetændelse) og den lækre søde lakridsrod for at give dig verdens bedste amme-te... hvis du altså spørger os :) Husk ammete'en må IKKE drikkes under graviditeten.
 
Af Lotte
 
Psstt! Mine ansatte her i enula 9 er vilde med de 5 varianter, hver især smager de bare godt... De kan selvfølgelig sagtens drikkes selv om man ikke er gravid, så smid blot en kop i hånden på din kæreste også.
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar