mandag den 11. juni 2012

Vind en Storksak pusletaske

Nu har du muligheden for at vinde den HELT fantastiske Storksak Elisabeth Quilted pusletaske til en værdi af 2399 kroner.


.
Denne model er absolut Storksak's mest stilfulde pusletaske og er lavet i et design, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Tasken er fremstillet i blødt sandfarvet quiltet læder, og med beslag i sølv, som giver pusletasken en eksklusiv og stilfuld finish. Tasken er let og behagelig at bære som skuldertaske, på skrå over overkroppen eller hænge på styret af barnevognen. Den har flere gode lommer til bl.a. bleer, pung og mobiltelefon m.m. samt termo-isolerende pose, så sutteflasken kan holde sig enten kold eller varm i op til 4 timer. Til denne Storksak taske medfølger pusleunderlag i microfiber samt aftagelig indvendig lomme.

Storksak har desuden (igen i år) vundet prisen som bedste pusletaske hos det anerkendte Junior magazine.


Tasken kan også bruges, når barnet ikke bruger ble mere, da dens stilfulde design er diskret og tidsløst. Pusletaskerne er også populære i Hollywood, hvor de bl.a. er set på Angelina Jolie, Brad Pitt, Julia Roberts, Liv Taylor, Kate Winslet og Gwyenth Paltrow.
Se alle produkter fra Storksak

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at like vores side på facebook, og like indlægget om konkurrence, og tryk del, når du har liket. Vinderen trækkes på mandag den 18.juli.

2 kommentarer:

  1. Der er en del af os, der ikke vil delagtiggøre graviditet på FB - er det muligt at lave en konkurrence, hvor man ikke skal like og dele?:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din interesse i at deltage i konkurrencerne på vores blog.

      Desværre vil der ikke blive lavet konkurrencer med ændrede vilkår for deltagelse foreløbigt.

      Ideen med disse konkurrencer på blog/FB er selvfølgelig at forkæle jer vores læsere, men også at få noget omtale.

      Men vi vil jo gerne slå et slag for, at man jo IKKE behøver være gravid, når man deltager i vores konkurrencer… det ved vi da, at der er flere der ikke er. Så det er op til dig selv om du vil vove det…J Det håber vi!

      Slet