fredag den 25. januar 2013

Månedens mor: MetteMit navn er Mette og jeg blogger på frkvilstrup.dk Jeg har haft bloggen i 2 år og den startede med at være en livsstilsblog, men da jeg blev mor til verdens dejligste dreng, Konrad, i juli måned, er der kommet mange små babyfodspor på bloggen. Bloggen er altid positiv og jeg fortæller gerne om de små oplevelser, der gør livet så fantastisk.

Det bedste ved at være gravid – og det værste?
Det bedste var første gang man mærkede de små fødder sparke, det er virkelig fantastisk. Det er så stort at man sammen med den man elsker højest i hele verden, kan lave et lille mirakel. Det bedste ved graviditeten, var at gå og glæde sig sammen, og gå at forestille sig hvad det mon er for én der ville komme ud. Vi fik lavet 3D skanninger flere gange, og det gjorde virkelig at man kunne identificere sig med hvad der lå inde i maven.
Det værste- Kvalmen, alle sagde det stoppede i uge 12, men min stoppede først i uge 16, så jeg kan klart anbefale at man ikke spiser markrel i tomat, før kvalmen er væk, den er ikke sjov at få retur...

Hvad er det bedste tip, du har fået om graviditet og det at blive mor?
Nå nyde den tid man er i. Husk at sov sov sov mens du har tiden til det inden babyen kommer. Man får aldrig så meget tid igen.
Når babyen kommer er det så vigtigt at nyde de små ting, og glemme de søvnløse nætter og vasketøjet, og i stedet fokusere på det lille smil, babyen der holder med hele sin hånd om ens finger, eller når ens lille baby lægger sig helt ind til kroppen og sukker lykkeligt, det er altså ikke noget bedre i verden.

Din yndlings beklædningsdel som gravid/ammende ?
Jeg købte en buksedragt i Enula 9, som jeg levede i, den var både med på den røde løber, og på sofaen sidst i graviditeten. Ellers var toppe fra mamalicious et kæmpe hit, dem kunne man vokse i, og bruge når man havde født og skulle amme.

Beskriv en god søndag?
En god søndag, har Konrad sovet godt, og vi vågner alle friske ved en 8 tiden (ja jeg er ikke urealistisk;). Han kommer ind til os i sengen, og hygger og griner med os. Derefter spiser han grød, og så går vi alle en lang tur hvor vi rigtigt får røde kinder. Når vi kommer hjem får vi besøg at familien, og spiser en dejlig frokost sammen, mens Konrad underholder os alle med "historier" (så godt som nu kan når man er 6 måneder). Vi har en dejlig dag sammen, hvor Konrad er glad. Ved en 17 tiden går min kæreste og jeg ned på Den Franske cafe ved søerne, og nyder et godt glas vin, mens vi kigger hinanden dybt i øjenene og nyder "alenetiden" og Konrad snorker højt fra barnevognen. Når vi kommer hjem spiser vores lille dreng en stor omgang grød , leger og falder i søvn i mine arme, mens jeg læser ham yndlings historie op for ham.

Hvad er dit yndlingssted for børn – og hvorfor?
Helt klart svømmehallen, der er bare ikke noget bedre end at være i vandet med ens baby. Han udvikler sig så meget gang for gang og han elsker vandet, og jeg elsker at have oplevelsen med ham.

Har du et tip du vil give videre til andre mødre/kommende mødre?
Nyd graviditeten, lad være med at stresse over gravidkiloene, glæd dig til fødslen, selvom det gør ondt så har man glemt det så snart man får sin baby på brystet, og husk parforholdet...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar