onsdag den 27. marts 2013

Ugens look

Skønt forårs-sæt... T-shirt fra Soft Gallery, sort jakke og nude gravid jeans fra 1et1font3.
Alt fra butikken.



af Lotte

tirsdag den 26. marts 2013

Kivi Lai smykker...

Kivi Lai's smukke og cool smykker blev omtalt i Eurowoman i marts. Vi har et godt udvalg af den danske smykke designers fine smykker. Priserne ligger fra 399,- kr.



mandag den 25. marts 2013

Påskehygge

Vi har klippet gækkebreve og huset ligner nu en glimmereksplosion. Elmas definition på et flot gækkebrev er MEGET glimmer.

Vi har alle haft fri den sidste uge, og der har derfor tid til at bage til den store guldmedalje. De fleste morgener så således ud, tilføjet et glas nutella. Jeg elsker sukker.




Af Anne Sophie

fredag den 22. marts 2013

Nye kort

 Vi har fået de fineste nye kort i butikken, jeg elsker både at få og give fine kort, og de her er ikke til at stå for. Vi har flere varianter i butikken så kig forbi

Kort 25 kroner
Af Anne Sophie

onsdag den 20. marts 2013

Boob ammebh - nu med prikker og striber

Den super gode ammebh fra Boob er nu kommet i prikket og stribet (vi har også sort, hvid og nude). Den sidder godt, er blød og nem at åbne og lukke til amning. Den kan også bruges under graviditeten da den kommer med et ekstra lukkestykke til ryggen.


Ammebh 350
Af Anne Sophie

tirsdag den 19. marts 2013

Ugens gravide look

Ugens look er et dejligt hverdags sæt bestående af et par sorte slim jeans fra Queen Mum (750,-) og en oversize skjorte tunika fra Lollys Laundry ( 899,-). Lollys Laundry er jo ikke et graviditets mærke, men skjorten her er super fin med mave og da den knappes fortil, er den perfekt til at amme i bagefter.


 
 Tilsæt evt. en cardigan her til foråret eller et fint tørklæde (BeckSöndergaard, 499,-) og et par fede bordeauxrøde ankelstøvler (Ganni, 1399,-)

 
 
Af Lotte




fredag den 15. marts 2013

Fnug neglelak

Jeg er VILD med neglelakker, og jeg forlader aldrig huset uden neglelak. Jeg er vild med FNUG som laver neglelakker uden alt det ubehagelige. Du kan købe dem hos de søde piger i Self Care Shop på Nordre Frihavnsgade. Mine favoritter lige nu er disse: Urban Look, Glamour, Trendsetter, Golddigger, Cover shot, A lister. De koster 125 kroner stykket, og der er 2 for 225.






Af Anne Sophie

torsdag den 14. marts 2013

Mama tea hos enula 9


 

Vi er rigtig glade for endeligt at kunne præsentere jer for et lækkert nyt te mærke  i enula 9.


Mama Tea hedder det, og er 100% naturlige urte-teer, lavet med fokus på den gravide og ammende kvindes behov. Engelske Anna Louise Simpson er iværksætteren bag te-mærket, og hun har i samarbejde med en Master te blender og en medicinsk urte specialist produceret 5 unikke urtete'er til gravide og nybagte mødre. Urtete'erne har hver deres gode egenskaber med henblik på at hjælpe/afhjælpe nogle af de gener/behov, som opstår under og efter en graviditet. Vi har dem alle 5 i butikken og de koster 49,- kr for en box med 16 breve. Læs her hvad de hver især "kan gøre" for dig;

Morning Mama er en dejlig mild ingefær og kamille-te med citronmellisse og citrus.
Perfekt til nygravide og mod morgen kvalmen, men kan drikkes på alle tider af døgnet og alle 40 uger.
 
 
Cool Mama er et skønt alternativ til din daglige te/kaffe tår eller som din aften-te, da den med sit mix af  kamille og spearmint er dejlig beroligende. (Spearmint er blidere udgave af pebermynte og anvendes traditionelt mod fordøjelsesbesvær og halsbrand.) Det er også et fint alternativ til ingefær te mod graviditetskvalme. Kan drikkes alle 40 uger.
 
 
 
Glowing Mama er en skøn rooibos urtete sprængfyldt med antioxidanter. En all-round koffein-fri tilsat fine hvide hyldeblomster, echinacea blade og mælkebøtte. En rigtig immun-booster og god mod væskeophobninger. Velegnet hele gravditeten og til ammning.
 
 
Ready Mama er en dejlig frugtaktig urte-te, som du med fordel kan drikke fra +38 uger og ligeledes tage med på hospitalet.  Den er nemlig fyldt med bl.a hindbærblæde, hibiscus og morthewort, som alle er med til at styrke og forberede livmoderen på fødsel. Velegnet fra +38 uge og efter fødslen.
 
 
 
New Mama er en superlækker 100% naturlig amme urtete tilsat de tre velkendte mælkefremmende urter; nemlig fennikel, brændenælde og bukkehorn frø. Indeholder ligeledes citronmellisse (mod babyblues) og rødkløver (mod brystbetændelse) og den lækre søde lakridsrod for at give dig verdens bedste amme-te... hvis du altså spørger os :) Husk ammete'en må IKKE drikkes under graviditeten.
 
Af Lotte
 
Psstt! Mine ansatte her i enula 9 er vilde med de 5 varianter, hver især smager de bare godt... De kan selvfølgelig sagtens drikkes selv om man ikke er gravid, så smid blot en kop i hånden på din kæreste også.
 
 
 

onsdag den 13. marts 2013

Gravid på job

Min søde og seje søster skriver på bloggen blamethebusiness. De skriver om tøj der fungere godt når man arbejder et sted hvor der er en dresscode, og de har skrevet om enula9 her. Vi har masser af tøj til gravide som har en dresscode, så kom endelig forbi og se både bukser, skjorter og jakker.

Af Anne Sophie

tirsdag den 12. marts 2013

Ugens gravide look

Denne uges look er den cool soft mint grønne t-shirt m. rock'et guitar print fra franske 1et1font3 (499,-) sat til et par blå gravid jeans fra Queen Mum (699,-)  og en blå cashmere cardiganfra Lollys Laundry (1200,-). Brug sættet med hæl (fx. grå  Ganni pumps, 999,-) eller én af forårets mange støvletter.



 
Af Lotte

mandag den 11. marts 2013

Ganni palm dress... også til gravide

Den skønne pale pink kjole fra danske Ganni med grønne palmeblade, får os til at drømme os langt væk til varmere himmelstrøg... Den har været vist mange gange i diverse modeblade og da den sagtens kan rumme en skøn gravid mave, har vi den selvfølgelig også i enula 9.
 
 
 
Prisen er 799,- kr.
Pst! Den er også vild smuk med et råt læderbælte.
 
Af Lotte

fredag den 8. marts 2013

VInder af Ida Issing taske

Vinderen af den skønne taske blev: Danielle Spogard
Vi er sikre på du bliver glad for denne fantastiske taske, send os en mail as@enula9.dk så vi kan aftale levering.


Tak til alle der deltog i konkurrencen
God weekend

torsdag den 7. marts 2013

Spanx Body Shaper til gravide....

Det ultimative bodyshaper brand Spanx har også tænkt på de gravide kvinder. De har nemlig lavet Power Mama Panties! En body-shaper som sidder perfekt og støtter dejligt om maven og lænden, samtidig med at den "shaper" numse og lår, så du ikke viser trusserkant og andre "unødvendige"buler i tætte eller løse kjoler.
Den er fantastisk til sommer, når man har bare ben, men stadig gerne vil føle, at der er "hold på sagerne".
Du kan købe den her eller i butikken, og fås i både sort eller beige. Pris 459,-






Af Lotte

onsdag den 6. marts 2013

Fede støvler fra Ganni

Vi har fået disse super lækre ankelstøvler fra Ganni i butikken, de har en dyb bordeaux farve og er lavet af 100% ruskind.
De har en spidset snude, et kort skaft med rem, en lille hæl, økologisk lædersål og dekorativ western stitching. Jeg er vild med dem!

Støvler 1400 kroner
Af Anne Sophie

tirsdag den 5. marts 2013

Ugens gravide look

Et dejligt frisk pust til at skubbe foråret igang! Ugens look er den skønne gule cashmere cardigan fra Lollys Laundry (1200,-) sat sammen med en par skønne slim jeans fra Queen Mum til (750,-),  en blå stribet top (med amme åbning, men perfekt til under graviditeten også!) (350,-) og sorte ruskinds pumps fra Ganni ( 999,-). Brug evt. et bælte uden på cardiganen for at understrege maven (299,-)



mandag den 4. marts 2013

Lollys Laundry hos enula 9

Fra denne sæson har vi fået det skønne danske mærke Lollys Laundry i butikken.  Skønne cashmere cardigans (1200,-) , bløde bukser med striber og stjerner (599,-) , shorts (299,-) og kjoler (599,-). Nedenfor kan du nyde et udvalg af de styles vi har købt hjem til foråret og sommeren 2013...










Af Lotte