mandag den 30. april 2012

Vinder af konkurrencen om ammepude

Så er vinderen af ammepuden trukket, og det blev Sarah-Alice. Mange gange tillykke, vi er sikker på at den nok skal gøre lykke for den er vildt lækker : )


fredag den 27. april 2012

Træningstøj til gravide

Nu er det ingen hemmelighed at jeg ELSKER yoga. Da jeg blev gravid med Elma blev jeg endnu mere vild med gravidyoga, specielt efter mødet med Trine som har yogini yoga. Jeg har fulgt Trine siden, både med gravidyoga, efterfødselsyoga og kvindeyoga, og nu er jeg så tilbage til gravidyoga. Og til foråret har jeg besluttet at tage uddannelsen til gravidyoga instruktør. Jeg glæder mig HELT vildt.
Lige meget om man træner yoga eller anden træning er det rart at have behageligt tøj på, og tøj hvor maven kan fylde. Vi har rigtig meget godt træningstøj i butikken, her er et lille udvalg:

Smal yoga buks fra boob 399 kroner kan købes her
Lækker blød top fra Isabella Oliver, fåes også i sort 399 kroner
Bløde leggings fra Isabella Oliver 399 kroner

Gravidtop fra Mamalicious som er super behagelig og sidder godt. Kan fåes i mange farver og både med smalle og brede stropper. 130 kroner, kan købes her 


Lækker ammebh i mikrofiber som også er god under graviditeten da den kan spændes meget langt ud i livet, og er blød. Den koster 300 kroner og kan købes her



Gravidyoga med Trine, 229 kroner kan købes her



Af Anne Sophie

torsdag den 26. april 2012

Walk this way...

Det danske mærke Ganni kan bare lave sko, som passer de fleste... og som er helt fantastiske at have på. Lige for tiden har vi blandt andet den klassiske peep toe sko .... aka Mrs Dalloway... i både coralrød (fiesta) og navy blå til kr. 1099,- . Den er så fin til både dag og aften og med sin relativt lave hæl er den fantastisk at gå, stå og danse i!!






Så, nu er der (næsten) ingen undskyldning for ikke at have en hæl på under graviditeten... Go Ganni!


Af Lotte









onsdag den 25. april 2012

Zoologisk museum

Vi er helt vilde med Zoologisk Museum, som ligger lige ved fælledparken (Universitetsparken 15, 2100 København Ø). Elma er vild med den udstilling de har nu som er med fulge, og også vild med rummet hvor man må røre ved de udstoppede dyr. Det koster kun 140 kroner for et årskort, og børn under 3 år er gratis. Hvis du er studerende ved KU er indgangen gratis. Se åbningstider m.m. her 



Af Anne Sophie


tirsdag den 24. april 2012

Ugens look...

Skønne bløde lys gråmelerede chill-out bukser fra Queen Mum med skrå sidelommer er sat sammen med en fin coralrød stræk top til 130,- kr fra Mama Licious og en lækker sort merinould cardigan fra Ganni. Hertil flade sorte ruskinds ballerinaer med lak detaljer (1099,-)

 

Af Lotte

mandag den 23. april 2012

Preggy pops

Der er ikke noget værre end kvalme, men Preggie Pop Drops afhjælper både morgenkvalme, og tør mund og så giver de et hurtigt energi boost. De er lavet af 100% økologiske ingredienser, og har tre forskellige specielt udvalgte smagsvarianter. De smager dejligt gennem hele graviditeten, og er gode at have i tasken.

Af Anne Sophie

fredag den 20. april 2012

3d Scanning af Wilbert

Den lille dreng i min mave skal hedde Wilbert, og ser lige nu sådan her ud. Han hygger sig i maven, og ligner sin søster utrolig meget. Vi fik både 3d billeder, naturlig 3d/4d billeder og en video med hjem, og det var så fedt at se ham.

Vi har været til scanning hos Ultralysklinikken der som de eneste i Danmark laver naturlig 3d/4d scanninger. Lillian som ejer klinikken og scannede mig er overlæge og super kompetent og sød. Klinikken er meget lækker og ligger lige ved strøget på Ny Østergade. Receptionen ser sådan ud, og der er så flere scanningsrum.

Kan klart anbefales hvis man som os er MEGA nysgerrig : )

Af Anne Sophie

torsdag den 19. april 2012

Konkurrence: Vind økologisk ammepude

Jubiii! Fik du læst om det danske design Coloba og deres skønne økologisk ammepuder i et af vores blogindlæg tidligere på ugen? Så har du måske også straks lyst til at deltage i denne måneds konkurrence. For i april kan du nemlig vinde en økologisk ammepude fra Coloba.

Det eneste du skal gøre er, at "like os" og konkurrencen på Facebook og så skrive en lille kommentar dertil. Så deltager du automatisk i konkurrencen. Vinderen bliver udtrukket d. 30 april.



Colobas økologiske ammepude er fyldt med økologiske spelt skaller af bedste kvalitet og betrukket 
med blød økologisk bomuld. Brug puden under amning, men også som hoved- og nakkestøtte, 
når barnet ligger på skødet eller som siddestøtte, når det skal lære at sidde.



Af Lotte

onsdag den 18. april 2012

Ugens look...

Ugens look er sættet her. Det er stadig godt (og nødvendigt!) med en lidt lun cardigan. Det får du her... den fine rose farvet cashmere cardigan fra Ganni (1499,-) er sat sammen med en grå stræk tanktop med knude på den ene skulder og en skøn sort nederdel med lommer og flotte læg detaljer ved hoften (999,-). Hertil et par koral-røde sko fra Ganni (1099,-) !



Af Lotte






tirsdag den 17. april 2012

Gravid i Berlin

Så er jeg hjemme efter en helt fantastisk weekend i Berlin. Fyldt med energi og overskud, og med lækre velplejede fødder. Sohohouse var som altid en fantastisk oplevelse, smukke værelser, god mad og super service. Sohohouse er meget dyrt, men i Berlin er det til at betale. Og det er uden sammenligning det bedste hotel jeg har boet på. Det er ikke bare et hotel men en klub, dvs der er biograf, restauranter, træningsrum og blandt andet yoga og pilates hver dag.
Vi var i himmelen i forvejen, men efter vores behandlinger hos Cowshed Spa (som ligger i Sohohouse) var vi helt solgte. Vi fik en fantastisk gravid massage, og en pedicure uden sammenligning. De har et helt menukort med gravidbehandlinger, og priserne ligger langt under de danske. Det var ultimativ luksus.

 Sol og varme i Berlin, Queen Mom jeans med lynlås, Kokoon silke top, Mama Licious undertrøje
 Te og cookies på værelset
 Morgenmad med smukke gravide Sarah
 Vores værelse, det er lækkert at kunne ligge i karbad og se tv!
 Vores tæer efter forkælelse hos Cowshed Spa

 Sol på tagterrassen på Sohohouse
 Vores værelse
 Vores værelse, ubegrænsede mængder cowshed produkter til fri afbenyttelse
 Skønne gravid produkter fra Cowshed, Elma er nu den heldige ejer af koskoene øverst til venstre!
Og her sad vi i de hvide stole med eget tv og te og fik ordnet negle

Af Anne Sophie

mandag den 16. april 2012

Coloba...gedigent dansk design

Coloba er navnet på en lille eksklusiv linje af økologiske ammepuder og lege- og hyggemadrasser til børn. Og det er 2 skønne danske kvinder, som står bag de lækre produkter. Konceptudvikler Elisabeth Snejbjerg og grafisk designer Signe Bak syntes nemlig, der manglede alternativer til blomstrede vattæpper og skummadrasser og startede derfor Coloba for et par år siden.

Meget tilbehør til børn har en kort levealder, inden det enten bliver gemt væk eller smidt ud. Colobas produkter lever længe, da de er multifunktionelle og af høj kvalitet. Samtidig forstyrrer det enkle design ikke indretningen, men fanger netop det nordiske hjems æstetik. Produkterne er giftfri og uden kemi, og alle de anvendte materialer lever op til de mest anerkendte standarder og mest kontrollerede certificeringer i verden.



Økologisk ammepude
Et af produkterne er den økologiske ammepude, som kan købes hos enula 9 (kr. 495,-) på Østerbro. Colobas ammepude er fyldt med økologiske speltskaller, som giver både mor og barn stabil og god støtte.  Ud over amning kan puden bruges som hoved- og nakkestøtte til barnet, når det ligger på skødet eller som siddestøtte, når det skal lære at sidde. Brug også puden under barnet, når det skal lære at ligge på maven.
Ammepuden er betrukket med en let aftagelig blød økologisk bomuld, som kan vaskes ved 60 grader og inderbetrækket er naturligvis også økologisk. 

Spelt er en urgammel kornsort, der stammer fra det gamle Egypten. Speltskallerne består af 90% kiselsyre, som er et mineral, der optages igennem huden og blandt andet stimulerer immunforsvaret. Samtidig er speltskallerne åndbare, så man undgår at børnene bliver ophedede og varme.

Coloba anvender kun speltskaller af meget høj og ekstra renset kvalitet fra en tysk leverandør, som løbende udtager prøver af speltskallerne for at sikre, at alt er i orden.



Skulle du ha fået lyst til at vide mere om Colobas produkter så tjek http://www.coloba.dk/ -og husk så også lige at tjekke deres skønne blog på http://www.kidsroom.dk/



fredag den 13. april 2012

På vej til Berlin

Min fantastiske veninde og jeg skal føde med fire ugers mellemrum, hun i juni og jeg i juli. Da vi fik vores første barn var det hende i juli og mig i august. Så utrolig hyggeligt at kunne følges, både for os og for børnene. Vi lavede et væddemål  med vores mænd i november om hvad køn vi troede, der var i maven. Hvis en af mændene vandt, skulle de en forlænget weekend på golftur, hvis en af pigerne vandt var det en spaweekend.
Jeg vandt for der er to drenge i maverne. Derfor tager vi afsted til Soho house Berlin til total afslapning = shopping, god mad, hygge og selvfølgelig spa behandlinger hos Cowshed Spa. Vejrudsigten siger 16 grader og sol, så måske man skal nyde en virgindrink på taget ved poolen!? JEG GLÆDER MIG.



Af Anne Sophie

torsdag den 12. april 2012

Isabella Oliver hos enula 9...

Som den eneste forhandler i Danmark kan enula 9 tilbyde et lille udvalg af Isabella Olivers populære maternity styles. Det engelske mærke er verdenskendt for deres skønne og lækre styles i strækmaterialer til gravide, bliver jævnligt vist i engelsk Vogue og har desuden adskellige celebrities (Angelina Jolie, Gwen Stefani, Jodie Kidd, Jennifer Garner) blandt deres fans. MEN det vigtigste er dog at kvaliteten er helt i top...

Tank dress kr. 799,-


One-shoulder dress kr. 1099,-

Sorte leggings kr. 399,-




Kig forbi butikken hvis du har fået lyst til at se nærmere på Isabella Oliver.
Af Lotte

onsdag den 11. april 2012

Imse Vimse ammeindlæg


 Ammeindlæg i uld og silke fra Imse Vimse varmer og beskytter dine bryster, absorberer mælk og holder på samme tid dine bryster tørre og varme og tillader huden at ånde. Ved at holde brysterne varme hjælper du med at forhindre tilstoppede mælkekirtler.

Ammeindlæg af af uld/silke er god til dig som har ekstra sarte bryster, eller som har let til at få ømme brystvorter med sår. 

100% Uld på den ene side
100% silke på den anden side


Pris 79 kroner
Af Anne Sophie 

tirsdag den 10. april 2012

Nye fotos på enula9.dk

Hvert halve år, når vi bevæger os ind i den nye sæson og butikken bliver fyldt op med nye skønne varer, bruger vi nogle timer en mandag formiddag sammen med fotograf Leslie Holm og får skudt nogle fine nye billeder til vores webpage. Dette er resultatet og kan selvfølgeligt også nydes på http://www.enula9.dk/



 



 Af Lotte

mandag den 9. april 2012

Påskeæg

  Det er farligt at bo ved siden af Peter Beier når de har disse LÆKRE æg i vindue.

God 2. påskedag
Af Anne Sophie

fredag den 6. april 2012

Fede shorts

Jeg er super glad for disse shorts fra Petit Bateau. De meget bløde, behagelige, og bliver også gode efter jeg har født da elastikken i maven er blød. Her er de stylet til det kolde vejr med strømpebukser, kokoon top og ganni cardigan, men jeg glæder mig til sommer når de kan bruges med en t-shirt. De koster 399 kroner

Af Anne Sophie

torsdag den 5. april 2012

Nyt jeansmærke i butikken...


Nye jeans "in the house" fra Seraphine... Og de er bare så lækre! Her lidt billeder af en skinny lysgrå style... perfect som forårs- og sommer-jeans. Pris 799,- i butikken på Østerbro.





Jessica Alba og January Jones har også et par af de skinny grå fra Seraphine!  

Af Lotte


onsdag den 4. april 2012

Påskehygge fra vuggestuen

Vores lille Elma hjembragte sidste uge disse flotte påsketing som de har lavet i vuggestuen. Karse i fin æske, gækkebrev, flamingoæg på pind som er malet, og en kylling som er malet og pyntet med fjer.


Rigtig god påske
Af Anne Sophie